PERSONLIG TRÄNING

Vårt koncept grundar sig på personlig uppföljning där du genom ett individanpassat upplägg, som ser till hela dig och din livsstil, ges de bästa förutsättningarna att nå dina mål. Därför är personlig träning en av grunderna i vår metod och en central del i våra medlemskap.

Vill du börja träna med en personlig tränare?

En personlig tränare med sin stora kompetens och erfarenhet hjälper dig att utmana dig själv och ger dig en effektiv, varierande, rolig och framförallt säker träning. Din PT anpassar träningspasset utifrån dina förutsättningar och mål med träningen.

Innan du blir medlem hos oss och påbörjar din träning med en PT rekommenderar vi att man går vårt introduktionsprogram. Programmet genomförs på cirka 4 veckor och är en kartläggning som ger ett underlag till ditt skräddarsydda medlemskap

palmermetoden

Vårt helhetskoncept

Vi tror på att träning, kost, behandlingar samt effektiv återhämtning är nyckeln till resultat. Därför vill vi säkra dessa faktorer i våra kunders liv. De fyra grundstenarna i vår metod är alltid närvarande där varje del kan ta större eller mindre plats beroende på din utgångspunkt, behov och mål.

Möt våra personliga tränare

Vi är anslutna till flera friskvårdsportaler

Du hittar Palmer Friskvård hos nedan friskvårdsportaler. På så sätt kan du enkelt använda sina friskvårdspengar till våra tjänster.