PROGRAM:

Kartläggning för livsbalans

Ta pulsen på ditt liv – en hjälp för att skapa balans.

Till dig som vill få kunskap och lärdomar om din hälsa avseende stress, återhämtning och fysisk aktivitet erbjuder vi ett program innehållande en kombination av teknisk mätning och konkreta råd.

Till grund för programmet ligger en kartläggning som görs genom en mätning med ett hjärtmätningsverktyg vid namn Firstbeat Life. Denna avancerade teknik i samband med våra erfarna terapeuter skapar hållbara beteendeförändringar. Programmet är rekommenderat att genomföras över en tid för att få möjlighet att skapa insikt, motivation till förändring och tid att genomföra förändringarna.

Vad är Firstbeat Life?

Firstbeat Life är ett av världens mest validerade hjärtmätningsinstrument som mäter hjärtslag, rörelse och HRV (hjärtfrekvensvariabilitet). HRV är ett värde som visar hur personen växlar mellan återhämtning och stress.
I programmet får du använda ett av våra Firstbeat Life mätinstrument samt få tillgång till en app att registrera dig i. På ett pedagogiskt sätt visar appen när ditt system är i stress, vila och rörelse. Dessutom får du en bedömning på ditt konditionsvärde som visar om du uppnår tillräcklig mängd vardagsmotion. Tekniken kombineras med personlig feedback där vi tillsammans går igenom din mätning och tar fram personliga mål. Hur länge och hur ofta du ska mäta samt åtgärder och insatser utformas efter dina behov – på så sätt blir det ett personligt program som skräddarsys till dig.

Vad kan programmet hjälpa dig med?

Få reda på hur din balans mellan stress och återhämtning ser ut.

Få ökad kunskap om dig själv som kan föra till fler aktiva val i din vardag för att må så bra som möjligt i både kropp och själ.

Få hjälp vid sömnsvårigheter

Optimera din träning.

Förebygg utmattning och stressrelaterad ohälsa.

Behöver du se över balansen i ditt liv?

Så här går det till:

Möte 1

Uppstart

Du får en genomgång av hur det fungerar samt sätter upp en plan för antal mätdagar. 

Mätning

3-90 dagar

Du väljer själv hur många dagar du vill mäta.

Du kan under denna period starta hur många mätningar du vill. 

Under tiden kan du följa dina resultat via en app och få support via mail. 

 

Möte 2

Feedbacksamtal

Möte med livvstilscoach eller KBT terapeut. 

Vi går igenom dina resultat och tillsammans tar vi fram mål för dig och skräddarsyr en personlig plan.

För mer information och prisförslag