Företag

FRISKVÅRD & TEAMTRÄNING

Med alla tjänster för din personals hälsa under ett tak skräddarsyr vi friskvård och träning baserat på era behov. Bland annat har vi stor vana av att skapa innehållsrika friskvårdspaket för personalen som går att använda med friskvårdspengar. Dessa brukar vara väldigt uppskattade där man kan ta del av våra tjänster med ett holistiskt perspektiv till ett mer förmånligt paketpris.

Är du intresserad av att höra mer om våra friskvårdserbjudande till ditt företag?

företagsträning malmö lund
Teamträning

Vi kan hålla i företagsträning på ert företag, i våra lokaler i Malmö/Lund alternativt online. Vi kan att anpassa träningen till den utrustning och lokaler som finns att tillgå hos er.

Exempel på pass kan vara Yoga, Pilates, HIT-träning (högintensiv intervallträning) mm.

Boka efter behov eller ha stående tider.

företagsmassage malmö lund
Företagsmassage

Vi kommer ut till ert kontor och ger massage. Ett enkelt och bra sätt att ge personalen avslappning och en paus för att fylla på energi.

Bakom massören finns hela vår kompetens att tillgå. Skulle massören upptäcka besvär som kräver ytterligare behandling eller eventuellt rehabiliteringsträning så kan vi hjälpa er med det.

kostrådgivning malmö
Kostrådgivning

Att få insikt om hur mat kan påverka prestation och välmående är en viktig kunskap. Rätt kvalité, mängd och tidpunkt avgör hur vi fungerar och mår.

Kostrådgivningen går att kombinera med kostdagbok och analys via dietistprogram.

personal training
Personlig träning

Vi kan erbjuda personlig träning till era anställda. Både som firskvård och rehabilitering.

PT:n kan användas för att skapa motivation och utbilda deltagare i en hälsoförändringsprocess, leda individuella träningsinsatser. De kan också skapa personliga hemträningsprogram, göra rörelseanalyser eller utföra specifika fystester.

Vi är anslutna till flera friskvårdsportaler

Du hittar Palmer Friskvård hos nedan friskvårdsportaler. På så sätt kan din anställd enkelt använda sina friskvårdspengar till våra tjänster – i era lokaler eller på plats hos oss i Malmö/Lund.