FYSIOTERAPEUT

Akut ont eller långvarig smärta? Vi hjälper dig!

Hos oss på Palmers får du snabbt hjälp hos en av våra fysioterapeuter/sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss och vi är kopplade till flera försäkringsbolag. 

En sjukgymnast/fysioterapeut är expert på att bedöma, diagnosticera och behandla skada, smärta och sjukdom i det muskuloskeletala systemet. Våra terapeuter har även gedigen kunskap inom neurologi, reumatologi, ortopedi samt andnings- och cirkulationspåverkan.

Våra fysioterapeuter är en del av vårt Wellness Team som består av andra naprapater, massörer, personliga tränare, dietister, KBT-terapeuter med flera. Genom vår holistiska metod kan vi erbjuda korta ledtider och helhetslösningar för din hälsa. 

Få hjälp mot din smärta snabbt!

Palmers fysioterapeuter är ansluta till ett flertal försäkringsbolag.

Vår klinik drivs privat och därför gäller inte högkostnadsskyddet här.

Nybesök
  • 60 min 880 kr
Återbesök
  • 30 min 740 kr

Möt våra fysioterapeuter

Hur går första besöket till?

En behandlingsserie hos Palmer Friskvård börjar alltid med en grundlig undersökning med anamnes/frågor kring hur problemen uppstod och därefter kliniska tester för att få fram en diagnos.

Det kan röra sig om lokal irritation i muskel, sena, ledband, nerv eller led som ger smärta och funktionsnedsättning. Eller så kommer problemet från ett ställe som ger smärta och problem någon annanstans på grund av kompensationer. Därför ligger fokus på mycket noggrann undersökning första gången samt genomgång av vad diagnosen innebär, varför det troligen uppstått och ett förslag på hur vi tillsammans jobbar med att få bort eller minska problemen.

Ibland kan både grundorsaken och andra områden omkring som ger symtom behöva behandlas så att problemet inte ska återkomma.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen kan bestå av mobilisering eller manipulation av en led, muskel- och senbehandling med IMS-akupunktur, stötvåg eller manuellt eller lokal behandling av ledband och andra strukturer. 

Bli bättre fort!

Medicinsk träning är en viktig del av tillfrisknandet och kommer att ske såväl här som hemma för bästa och snabbaste läkning och resultat och består av individuellt utprovade övningar som behövs för att påskynda läkning och återställa optimalt rörelsemönster. Övningarna filmas så att instruktioner och utförande tydligt framgår.

Kan jag få remiss vidare?

Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter har även möjlighet att remittera till slätröntgen eller MRT-undersökning, med snabb tillgänglighet, mot en egenavgift.