KOSTRÅDGIVNING

Vill du gå ner i vikt? Vill du må bättre och skapa hälsosamma vanor med hjälp av kosten? Låt vår dietist eller kostrådgivare hjälpa dig!

På en kostrådgivning får du individuell rådgivning och stöd för att uppnå dina mål. Vår utgångspunkt är hur du som individ fungerar och vi anpassar behandlingen efter just detta. 

Ibland kan det finnas mer än en bakomliggande orsak till att man inte får det resultat man önskar, där kan kosten spela en viktig roll. Hos oss får du ett unikt hälsoteam runt dig som samarbetar och tillsammans skräddarsyr ett upplägg för dig så att du ska uppnå dina mål.

 

Kostrådgivning kan bland annat hjälpa dig som:

Vill du förbättra din hälsa genom kosten?

Möt vår dietist - Emilia Polster

Emilia Polster är en erfaren dietist som har hjälpt många människor att förbättra sin hälsa genom kosten.

Med över tio års erfarenhet inom sitt område har Emilia utvecklat en stark förståelse för hur kosten kan påverka kropp och hälsa. Hon hjälper dagligen klienter med bland annat viktminskning, specialkost och IBS.

Hos Emilia får du ett personlig och professionellt bemötande, hon strävar alltid efter att arbeta tillsammans med sina klienter för att hjälpa dem att nå sina mål. Varje klients behov och mål är unika därför anpassar hon alltid sina råd och rekommendationer efter varje persons individuella situation.

Emilia Polster dietist
Emilia Polster - Dietist
"Varje gång vi äter kan vi påverka vår hälsa i en positiv riktning. "

Vad är kostrådgivning?

Kostrådgivning erbjuds av en dietist eller kostrådgivare som är utbildade och erfarna inom kost, näring och hälsa. Dietisten/Kostrådgivaren hjälper dig att förbättra din hälsa och livsstil genom att utforma och anpassa kostplaner som passar dina specifika behov och mål.

Du får hjälp att identifiera dina vanor och behov samt får hjälp att sätta upp mål för din hälsa. Baserat på denna information utvecklar kostrådgivaren skräddarsydda kostplaner som kan inkludera rekommendationer för matval, måltidsplanering, kosttillskott och träning.

Kostrådgivning handlar inte bara om att ge dig en lista över livsmedel att äta eller undvika. Istället får du hjälp att förstå näringsvärdena i maten du äter och hur dessa kan påverka din hälsa och välbefinnande. Kostrådgivning hjälper till att skapa hälsosamma vanor som kan leda till en mer hållbar livsstil och bättre hälsa på lång sikt.

Du kan också få tips för att öka motivationen och hålla dig på rätt spår. Efter en kostrådgivning kommer du att ha en bättre förståelse för vilka livsmedel och näringsämnen som är viktiga för hälsan och hur man kan planera måltider och snabbare mellanmål för att uppnå sina mål.

palmermetoden

Vårt helhetskoncept

Vi tror på att träning, kost, behandlingar samt effektiv återhämtning är nyckeln till resultat. Därför vill vi säkra dessa faktorer i våra medlemmars liv. De fyra grundstenarna i vår metod är alltid närvarande där varje del kan ta större eller mindre plats beroende på din utgångspunkt, behov och mål.