DRY FLOATING

Som första studio i Sverige är Palmer Friskvård stolta över att kunna erbjuda våra kunder dry floating genom Zerobody – som klassisk floating fast helt torrt.

Denna patenterade innovation låter användaren sväva tyngdlös över 400 liter kroppstempererat vatten och befriar därmed det centrala nervsystemet från yttre stimuli. Zerobody ger dig en väldigt effektiv behandling för att minska stress och främja återhämtning.

Ditt sinne kan prestera till sin fulla potential medan din kropp slappnar av, återhämtar sig och upplever en unik sensorisk upplevelse.

Floating anses över hela världen vara en av de mest effektiva behandlingarna för att minska stress. Tack vare Zerobody innovativa utveckling av den traditionella floatingen kan du nu njuta av detta utan att bli blöt.

Behöver du få in mer tid för återhämtning? Dry floating är ett effektivt sätt!

Fördelar för sinnet

Lindring av stress och ångest

Förbättrad sömnkvalitet

Förbättrat humör

Ökad koncentration och fokus

Fördelar för kroppen

Smärtlindring

Minskade spänningar

Förbättrad blodcirkulation

Muskelåterhämtning

Passar alla

Dry floating har blivit populärt bland topp idrottslag runt omkring i världen, NBA, NFL och NHL som använder sig av behandlingen för att minska inflammation, förbättra återhämtningen och även sömnen. Men Zerobody är för alla som värnar om sitt välmående, för alla som har mycket stress i livet eller har smärtor i kroppen.

HÄR kan du läsa mer om studier gjorda på Zerobody.

Nyhet! Sinnesro
Huvudmassage + Dry Floating
  • 40 min (20+20min) 595 kr
  • 80 min (40+40min) 1095 kr
  • Duo 40 min (20+20minx2pers) 1100 kr
  • Duo 80 min (40+40minx2pers) 2100 kr

Sinnesro för kropp och själ!
Denna behandling är återhämtning på hög nivå för hela kroppen. Djupavslappnande huvud- och ansiktsmassage kombinerat med Dry Floating . 
Behandlingen kan även göras som duo, dvs ni är båda i rummet samtidigt.