Palmermetoden

Palmermetoden är vårt sätt att arbeta mot optimal hälsa med långvariga resultat. Metoden bygger på Fredrik Palmers filosofi och är en holistisk samt personlig approach där vi skräddarsyr en plan för varje kund. Vi kartlägger dina mål och anpassar utifrån var du befinner dig i livet. Med alla tjänster för hälsa under ett tak skapar vi ett unikt hälsoteam runt dig.

palmermetoden

Vårt helhetskoncept

Vi tror på att träning, kost, behandlingar samt effektiv återhämtning är nyckeln till resultat. Därför vill vi säkra dessa faktorer i våra kunders liv. De fyra grundstenarna i vår metod är alltid närvarande där varje del kan ta större eller mindre plats beroende på din utgångspunkt, behov och mål.

Ta kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation

Möt vår grundare

I rollen som naprapat och PT i snart 25 år har Fredrik Palmer dagligen träffat kunder med olika typer av utmaningar och behov. Målet efter dessa möten har alltid varit att komma fram till vad som orsakat deras besvär eller bromsat deras utveckling mot hållbar hälsa. Det blev därför fort naturligt för Fredrik att tidigt introducera de byggstenar som krävs för att lyckas med en hälsoförbättring. Han följde med sina patienter in i gymmet och fick dem trygga i rörelse. Han lyfte även fram sömn, kost och återhämtning som nödvändiga faktorer för att skapa hållbar hälsa. Denna mix resulterade i ett framgångsrikt koncept som skapade nöjda och trogna kunder.

Här började drömmen, om att erbjuda allt för kunderna under ett tak, växa fram.

2008 öppnade dörrarna till Palmer Friskvård på Fridhemsborg i Malmö. Där erbjöds då personlig träning, naprapati, massage, coaching och kostrådgivning. Därefter skalades konceptet snabbt upp till ett komplett erbjudande – med flera tjänster för både kropp och sinne.

Utöver det holistiska tänket har det personliga engagemanget varit nyckeln till Palmers framgång.

Fredrik Palmer - Grundare, VD & Naprapat

Möt vårt team av experter inom hälsa