NAPRAPAT

Våra naprapater har lång erfarenhet av att diagnostisera, behandla och rehabilitera smärta och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. De jobbar både med klassiska verktyg som massage och olika manipulations- och mobiliseringstekniker men också med stötvågsbehandling och dry needling.

Naprapaten behandlar till exempel ryggskott/ryggont, spänningshuvudvärk, migrän, nackspärr, axelsmärta, tennisarmbåge och ischias. En behandling hos oss kompletteras vid behov med råd om träning och ergonomi.

Våra naprapater är en del av vårt Wellness Team som består av fysioterapeuter, massörer, personliga tränare, dietister, KBT-terapeuter med flera. Genom vår holistiska metod kan vi erbjuda korta ledtider och helhetliga lösningar för din hälsa. 

Akut ont eller långvarig smärta? Vi hjälper dig!

Vår målsättning är att hitta orsaken till dina besvär för att sedan vidta rätt åtgärder så som till exempel råd om träning och ergonomi. Efter ett par behandlingar blir du ofta rekommenderad att boka en konsultation där vi kan få möjlighet att skräddarsy ett helhetsupplägg till dig.

Naprapaterna hos Palmer Friskvård är godkända och legitimerade av Socialstyrelsen. Vi samarbetar med flera försäkringsbolag  för att kunna förse kunder med privata sjukvårdsförsäkringar med naprapat behandlingar. Vår klinik drivs privat och därför gäller inte högkostnadsskyddet här.

Nybesök
  • 30 min 740 kr
Återbesök
  • 30 min 740 kr

Palmers naprapater är ansluta till ett flertal försäkringsbolag.

Möt våra naprapater