Elin Fransson

Wellness Coach & PT

Idrott och träning har alltid varit en stor del av Elins liv. I många år höll hon på med kanot på tävlingsnivå och därefter gick hon över till funktionell träning och styrketräning. 

Elin har jobbat som gruppträningsinstruktör i 6 år och som personlig tränare i 2 år. Hennes inriktning har främst varit funktionell träning och styrketräning men har även coachat i stabilitet och till viss del rehabilitering. 

Löpning har för Elin pendlat mellan att vara något extremt jobbigt till att nu anamma alla dess fördelar och se det som ett träningssätt där hon både kan utveckla sin fysiska och mentala hälsa. Löpning behöver inte betyda att man ska springa sitt snabbaste utan det kan vara ett sätt att upptäcka nya platser och samtidigt boosta sitt välmående. Det är ett fantastiskt sätt att träna på. Det kan ske prestigelöst eller som ett sätt att mäta sin utveckling. Att kunna leka med tempo och distanser eller att träna i olika terränger gör det till en optimal träningsform. 

”Syftet med träning för min del är att underlätta i vardagen, förbättra livskvaliteten, ha kul och utmana sig själv både kroppsligt och mentalt. Jag hoppas kunna förmedla glädje och inspiration till en aktiv livsstil till mina klienter.”