Pilates Senior Reformer

Fortsättningskurs

Senior Reformer är för dig som är 60+ och som har tränat Reformer tidigare.
Pilates Reformer förbättrar din kroppshållning, ökar din styrka och flexibilitet. Träningen utförs på en reformermaskin som genom en plattform och fjädrar skapar motstånd och kan ge varierad, individanpassad och skonsam träning.

Om du inte tränat Pilates Reformer tidigare rekommenderar vi dig att först gå en grundkurs.

  • Instruktör: Eva
  • Pris: 1 800 kr

Anmäl dig snarast till kurser@palmerfriskvard.se för att säkra din plats på kursen du önskar. Anmälan är bindande. Efter bekräftad plats skickas faktura på mail. Önskar du att betala genom en friskvårdsplattform vänligen ange detta vid anmälan.

Vad är pilates?

Pilates är en träningsform vars syfte är att stärka kroppen genom kontrollerade och precisa rörelser. Det är en lågintensiv träningsform som fokuserar på styrka, stabilitet, flexibilitet och kroppskontroll. Genom Pilates får du skonsam och effektiv träning för hela kroppen.

När du har lärt dig grunderna passar Pilates Reformer alla åldrar och fitnessnivåer. Den är särskilt fördelaktig för dig som vill förbättra din kroppshållning, minska ryggont, öka rörligheten och stärka musklerna utan att belasta lederna. Pilates fokuserar på att träna de djupa musklerna i magen, ryggen och höfterna, vilket förbättrar kroppskontrollen och stabiliteten.

Vill du börja träna PT-pilates? Ta kontakt för en konsultation.

Möt våra pilatesinstruktörer