Pilates Reformer

Fortsättningskurs

Pilates Reformer är perfekt för dig som vill förbättra din kroppshållning, öka sin styrka och flexibilitet. Träningen utförs på en reformermaskin som genom en plattform och fjädrar skapar motstånd och kan ge varierad och individanpassad träning.

Denna kurs är en fortsättningskurs och är för dig som tidigare tränat Reformer. 

  • Instruktör: Viktoria
  • Pris per kurs: 1 800 kr

Anmäl dig snarast till kurser@palmerfriskvard.se för att säkra din plats på kursen du önskar. Anmälan är bindande. Efter bekräftad plats skickas faktura på mail. Önskar du att betala genom en friskvårdsplattform vänligen ange detta vid anmälan.

Vad är pilates?

Pilates är en träningsform vars syfte är att stärka kroppen genom kontrollerade och precisa rörelser. Det är en lågintensiv träningsform som fokuserar på styrka, stabilitet, flexibilitet och kroppskontroll. Genom Pilates får du skonsam och effektiv träning för hela kroppen.

När du har lärt dig grunderna passar Pilates Reformer alla åldrar och fitnessnivåer. Den är särskilt fördelaktig för dig som vill förbättra din kroppshållning, minska ryggont, öka rörligheten och stärka musklerna utan att belasta lederna. Pilates fokuserar på att träna de djupa musklerna i magen, ryggen och höfterna, vilket förbättrar kroppskontrollen och stabiliteten.

Vill du börja träna PT-pilates? Ta kontakt för en konsultation.

Möt våra pilatesinstruktörer