PALMERS x PDL

Vi skapar hållbara padelspelare!

Vi är stolta över att i samarbete med PDL kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för den som vill vara en långsiktig, skadefri och hållbar padelspelare. Med vårt unika holistiska koncept erbjuder vi alla tjänster för din hälsa under ett tak, endast 5 minuter från PDL Västra Hamnen. 

Du som spelar på PDL Västra Hamnen får 10% rabatt på alla våra tjänster*

*Gäller ej klippkort
Exklusivt erbjudande för dig som är medlem av PDL Business Club
5-kort för en hållbar padelspelare.

5 palmerklipp – 20% rabatt

 • 1h Fysisk screening
 • 1h Kostoptimering
  (ink kroppssamansättningsanalys med våg)
 • 3h träning med inriktning mot din sport.
  (Prehab, rehab, förebyggande hemprogram)


Kortet är flexibelt så klippen kan även användas till:

 • Konsultation och behandling hos fysioterapeut/naprapat.
 • Massage
 • IR bastu och floatingsäng
 • Mentalträning
palmermetoden

Vårt helhetskoncept

Vi tror på att träning, kost, behandlingar samt effektiv återhämtning är nyckeln till resultat. Därför vill vi säkra dessa faktorer i våra kunders liv. De fyra grundstenarna i vår metod är alltid närvarande där varje del kan ta större eller mindre plats beroende på din utgångspunkt, behov och mål.

Möt vår grundare

I rollen som naprapat och PT i snart 25 år har Fredrik Palmer dagligen träffat kunder med olika typer av utmaningar och behov. Målet efter dessa möten har alltid varit att komma fram till vad som orsakat deras besvär eller bromsat deras utveckling mot hållbar hälsa. Det blev därför fort naturligt för Fredrik att tidigt introducera de byggstenar som krävs för att lyckas med en hälsoförbättring. Han följde med sina patienter in i gymmet och fick dem trygga i rörelse. Han lyfte även fram sömn, kost och återhämtning som nödvändiga faktorer för att skapa hållbar hälsa. Denna mix resulterade i ett framgångsrikt koncept som skapade nöjda och trogna kunder.

Här började drömmen, om att erbjuda allt för kunderna under ett tak, växa fram.

2008 öppnade dörrarna till Palmer Friskvård på Fridhemsborg i Malmö. Där erbjöds då personlig träning, naprapati, massage, coaching och kostrådgivning. Därefter skalades konceptet snabbt upp till ett komplett erbjudande – med flera tjänster för både kropp och sinne.

Utöver det holistiska tänket har det personliga engagemanget varit nyckeln till Palmers framgång.

Fredrik Palmer - Grundare, VD & Naprapat
"I över 15 år har vi hjälpt Malmös företagselit att bli den bästa version av sig själva kroppsligt och mentalt, på och utanför jobbet"